top of page

Boek gemakkelijk een stukadoor 

in Bergen op Zoom

Bekijk of wij iets voor je kunnen betekenen

Je muren laten stucen door een professionele stukadoor in Bergen op Zoom

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met gips mortel en een spaan? Nog geen betrouwbare stukadoor gevonden bij jou in Bergen op Zoom? Wij verzorgen al 19 jaar stucwerk in een scala aan woningen en bedrijfsgebouwen, en helpen je graag bij het verzorgen van het stucwerk. 

Wie heeft het nooit zelf geprobeerd? Even een muurtje stucen. Het lijkt zo makkelijk en daarom willen veel mensen graag kijken of ze het zelf kunnen. Vaak gaan ze aan de slag met de verkeerde producten, gebruiken ze niet het juiste gereedschap en plakken ze de omgeving niet juist af. Jammer, want besparen op stucwerk zie je terug in het eindresultaat. En als je niet het juiste gips gebruikt, kun je het stucwerk soms zelf na een paar weken al opnieuw doen. We zien dan ook vaak dat mensen achteraf toch kiezen voor een stukadoor om de kamers wél die afwerking te geven die de woning verdient. 

Het is zonde om later pas te kiezen voor een goede stukadoor. Je hebt dan vaak toch kosten gemaakt die voorkomen hadden kunnen worden als je direct een vakman had ingeschakeld. Buiten het feit dat het je veel extra geld gekost heeft, kan de frustratie je ook bespaard worden. Direct een goed stucadoorsbedrijf kiezen bespaart je dan ook een hoop gedoe. Kies altijd voor een ervaren stukadoor die kwaliteit heeft afgeleverd in het verleden. Tegenwoordig kun je dat gemakkelijk checken door online referenties en reviews te lezen. Goede stukadoors hebben vaak goede recensies die te lezen zijn op hun Facebookpagina of op Trustpilot. Goedkoop is duurkoop. Lage prijs staat echt gelijk aan mindere kwaliteit bij stucwerk. Wij gebruiken producten die duurder zijn, maar daardoor wel beter uitharden. Daardoor zie je minder snel stoot- of drukschade op je muren.  Niet onbelangrijk: goed stucwerk kost gewoon wat tijd. De Franse slag zie je terug in het resultaat. Hieronder meer tips om de juiste stukadoor te kiezen voor het stucwerk in jouw woning.

Over ons

Dominicanenstraat 24

4641 KK Ossendrecht

E: Info@stucadoorsbedrijflambrechts.nl

Mobiel Jos: 06 53 32 23 59

Mobiel Ferdi: 06 23 73 55 68

Contact

Kvk: 123542324  - BTW: NL814861453B01 

Like ons op Facebook:

In 3 stappen een stukadoor in Bergen op Zoom:

Vul je gegevens in

Plan een afspraak in

Ontvang een offerte op maat

Na ontvangst nemen wij binnen 48 uur contact met je op.

Wij komen langs om de werkzaamheden te bekijken.

Je ontvangt een scherpe offerte op maat.

Al jaren de betrouwbare, ervaren en professionele stukadoor

Graag een prijsindicatie voor jouw woning?

De ideale stukadoor voor jouw woning in Bergen op Zoom, hoe kies je die?

Je zal het vast vaker gehoord hebben: een stukadoor kiezen is niet de makkelijkste klus. Stucadoorsbedrijven zijn online vaak niet goed vindbaar en als ze dat dan zijn, hebben ze weinig tot geen foto's of bewijzen van goed afgeleverd werk. Dat maakt het lastig om een goed stucadoorsbedrijf te kiezen. Wij helpen je graag bij de keuze van het juiste stucadoorsbedrijf of willen je in ieder geval graag vertellen waarop je moet letten als je een stucadoorsbedrijf kiest. Onze ervaring in het vak heeft ons het volgende geleerd:

 

Goedkoop is duurkoop

Vraag bij zeer scherpe offertes altijd hoe de prijzen zo laag kunnen uitvallen.

Bekijk online reviews

Het nieuwe mond-tot-mond reclame. Reviews kun je vaak vinden op Facebook of Trustpilot.

Laat stukadoors altijd langskomen voor een offerte

Op afstand bepalen wat de prijs is, is simpelweg onmogelijk. 

Ga op je gevoel af

Misschien een beetje cliché, maar een goed gevoel bij een stukadoor is een goed teken.

Het is altijd lastig om de juiste keuze te maken. Mocht je toch nog twijfelen dan kun je altijd een klein oppervlak laten doen zodat je het werk kunt checken. Dan heb je altijd wel een goed beeld van de prestaties van de gekozen stukadoor.

Wat zijn de kosten van een goede stukadoor?

Op de vraag wat een stukadoor kost is niet direct antwoord te geven. Het is namelijk erg afhankelijk van de situatie en het type stucwerk die je kiest. Het stucen van een wand kost bijvoorbeeld minder dan het stucen van een plafond. De reden hiervoor is omdat wij als stukadoors moeilijker bij het plafond kunnen en het daardoor meer tijd in beslag neemt. Als je toch een schatting wilt maken, omdat je een huis gaat bouwen en hiervoor een kostenplaatje wil hebben, houd dan rekening met de gemiddelde kosten die hieronder gegeven staan. Let op; dit zijn richtprijzen voor gemiddeld stucwerk in heel Nederland. Jouw stucwerk kan wellicht lager of hoger uitvallen.

  • Wat kost een stukadoor per uur?

Tussen de €42,50 tot €47,50 per uur.

  • Wat kost stucwerk per m2?

Afhankelijk van de afwerking, maar gemiddeld zo'n €13 tot €17 per m2.

  • Wat moet je bijrekenen voor plafond?

Afhankelijk van de afwerking, maar gemiddeld zo'n €5 per m2.

  • Welk type stucwerk komt vaak voor?

Sausklaar stucwerk.

Met de bovenstaande antwoorden kun je misschien een inschatting maken van de kosten van een stukadoor. Je kunt vaak vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen bij een stukadoor. Doe dit ook gewoon als je precies wil weten wat de kosten zijn. Uiteindelijk heb je dan het beste beeld.

Precies weten wat jouw klus kost?

bottom of page