top of page

Diensten

Wij hebben ons gespecialiseerd in verschillende diensten. Dit alles om de beste kwaliteit te leveren en zo efficiënt mogelijk te werken. Hieronder kun je alles lezen over onze diensten. Mocht je hierna toch nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen.

Cementgebonden pleisters

Cementgebonden pleisters van zand en cement zijn zeer hard en vochtregulerend. Het is daarom een ideale oplossing in situaties waar vocht een rol speelt. Cementgebonden ondergrond is ideaal om op te tegelen. Meer informatie?

 

Bel ons gerust op!

Dik pleisterwerk behang of schilderklaar

Raapwerk staat voor het haaks en te lood maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gips of mortel. Een raapwerklaag is tussen 7 millimeter en 5 centimeter dik. In sommige gevallen nog dikker, dan wordt er een meerlaags systeem toegepast. Haaks en te lood stucadoren is nodig zodat een keuken of een badkuip naadloos aansluit.

Dun pleisterwerkbehang of schilderklaar

Pleisterwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond. Dat bestaat uit een enkellaags systeem van hand en hechtgips. Dit wordt ook wel glad stucwerk genoemd. Pleisterwerk kan toegepast worden waar een goede draagkrachtige ondergrond aanwezig is. Pleisterwerk moet als het droog is, gesausd worden met een goed texsysteem. Dit gebeurt om de egale, strakke afwerking te verwezenlijken die je graag wilt. Ook vanuit praktisch oogpunt, het is dan beter bestand tegen stoten en waterafstotend, dus afneembaar. 

Lijstwerk 

Schuurwerk

Sierpleister: Spachtelputz

Wilt u een gezellige, warme sfeer in huis creëren en ook de voordelen hebben van een ijzersterke afwerking? Dan is sierpleister een goede keus. Het kleurassortiment is oneindig, dus wat uw smaak ook is, uw kleur zit erbij.

Schuurwerk heeft een lichtkorrelige structuur en wordt afgewerkt door slagen, ook wel vlammen genoemd. Het behoort tot het traditionele vakwerk van de stucadoor en is bijna in elk interieur toe te passen. Het kan een ideale afwerking zijn van een badkamerplafond of boven tegels zeker als er door omstandigheden niet goed geventileerd kan worden. Dit komt omdat het vochtregulerend werkt.

Door middel van het aanbrengen van lijstwerk en/of ornamenten zal het sfeereffect volledig in je huis komen, wat voor huis je ook hebt. In een nieuwe woning kun je voor strak lijstwerk kiezen. In de wat oudere woningen kan een sierlijst worden toegepast. Daarnaast zijn er andere versieringen zoals ornamenten, consoles, schouwen, spiegels en rozetten. Het aanbrengen van lijsten en ornamenten gebeurt met uiterste precisie. Het is dan ook belangrijk dat dit door een vakkundig persoon gebeurt. 

Spack-spuiten is een toegepaste, decoratieve wand- en plafondafwerking die zowel in de nieuwbouw als renovatie wordt toegepast. Het is herkenbaar aan de bobbeltjes structuur en zit in bijna alle nieuwbouw huizen op het plafond.De spack word aangebracht met een spackspuitmachine, spuitpistool,compressor en slangen.Dan word de eerste laag aangebracht en afgemest, dit voor het egaliseren van wand of plafond

Daarna word de tweede laag aangebracht, de afkorrellaag. Deze afwerking is er in verschillende korrel structuren. 

Spack Spuiten

Over ons

Contact

Kvk: 123542324  - BTW: NL814861453B01 

Like ons op Facebook:

Dominicanenstraat 24

4641 KK Ossendrecht

E: Info@stucadoorsbedrijflambrechts.nl

Mobiel Jos: 06 53 32 23 59

Mobiel Ferdi: 06 23 73 55 68

bottom of page